سمپاشی باید با مشاهده اولین علائم خسارت انجام شود.
سمپاشی های بعدی به فاصله 10 تا 14 روز، بعد بسته به نیاز صورت گیرد.
زمان، مقدار و مخلوط کردن آن با سایر آفتکش ها بسته به نوع محصول و آفت متغیر است.
محلول آفتکش در اثر بارندگی ، از سطح گیاه شسته می شود.
استفاده از آن در شرایط یخبندان روی شاخ و برگ یخ زده توصیه نمی شود.
سم پاشی در درجه حرار ت بالای 35 درجه سانتی گراد ممکن است میزان کارائی و پایداری حشره کش را کاهش دهد.
سمپاشی قبل از کاشت خیار در گلخانه ها و مزارعی که با تریپس مواجه هستند ضرورت دارد.
هر هشت هفته یکبار سمپاشی را تکرار کنید.
حداکثر تعداد دفعات سمپاشی بر اساس نوع آفت و محصول متغیر است.
دو بار سمپاشی برای گندم و جو در بهار و فقط یکبار سمپاشی در تابستان کفایت می کند.
در تابستان نباید بیش از یکبار سمپاشی روی شته های غلات انجام گیرد.
آخرین سمپاشی ، اوایل مرحله رشدی گیاه (GS83) برای جو، چاودار، گندم می باشد. برای خردل و کلزا قبل از گلدهی و قبل از بهاربرای محصولات علو فه ای و ترشک می باشد. در صورتی که مزارع غلات، کلزا، نخود و لوبیا احتیاج به سم پاشی داشته باشد، عملیات سم پاشی باید تحت کنترل باشد.
|